UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Konferens i Västervik

Åk på konferens i Västervik på Sveriges bästa resortanläggning!

I härliga Tjust skärgård i Västervik finner du fräscha konferenslokaler med en unik närhet till havet och naturen. Du bor i mysiga stugor precis vid havet när du och dina kollegor anordnar konferens i Västervik. Ät spännande mat som gör att du får en total upplevelse för gom och själ.

Boka din konferens på Östkusten idag

Boka gärna till något av våra relaxpaket där du kan unna dig själv och dina kollegor en skön och avkopplande after-work. Upplevelsebadets relax och spa står redo för en härlig resa som tar dig mot Medelhavet med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper eller njuter du i vår Timmrade Sauna nere vid Marielundsviken.

Få ut det mesta av din konferens i Småland

Boka gärna till vårt Sauna-paket där du kan drömma dig bort i Jacuzzin – eller varför inte kasta dig ut i Östersjön direkt från bryggan eller välj till Upplevelsebadets relax och spa för att få en upplevelse utöver det vanliga i vårt medelhavsinspirerade bad med relaxavdelning.

Spela långolf på vår 9-hålsbana, äventyrsgolf eller varför inte utmana kollegorna på ett äventyr i Upzones höghöjdsbanor.

Detta och mycket mer kan vi erbjuda just dig så tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer eller boka?

Tveka inte att höra av dig till oss! Du kan välja att kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan, eller så kan du kontakta någon av våra kontaktpersoner direkt.

Kontaktformulär

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Kontaktpersoner

Anki Andersson 0490-258018 anki.andersson@vastervik.se
Annika Källmark 0490-258011 annika.kallmark@vastervik.se