UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Boende på Västervik Resort

Välkommen till Västervik Resort, den perfekta destinationen för dig som söker ett boende på Västervik med känslan av genuin natur. Med över 900 trivseltomter, vackra tältområden direkt vid vattnet och en fantastisk utsikt, erbjuder vårt boende på Västervik Resort allt du behöver för att maxa din vistelse.

Camping i Småland

Upptäck Västervik Resort, den perfekta campingplatsen i Småland för husvagnar, husbilar och tält. Med 900 trivseltomter och vackra tältområden vid vattnet kan du maxa din sommar med avkoppling, roliga aktiviteter och underbara minnen. Boka din staycation nu!

Läs mer och boka

En rad röda stugor i Småland på Västervik Resort.

Studiolägenheter, villavagnar & stugor i Småland

Kommer du med husvagn, husbil eller tält ska du också snart upptäcka att gröna Västervik Resort levererar rejält. Här finns 900 trivseltomter och flera barfotavänliga tältområden intill vattnet.

Läs mer och boka

En familj på vår gästhamn i Västervik.

Gästhamn i Västervik

Vår gästhamn finns belägen i badviken vid Upplevelsebadet med 60 platser. Gästbryggan erbjuder trygga platser med Y-bommar eller bojar och givetvis med el och vatten på bryggan.

Läs mer och boka

Bokningsregler

Läs gärna våra bokningsregler redan när du bokar ditt boende, så blir det inte några missuppfattningar vad för regler som gäller.

Läs mer

Områdeskarta

Här hittar du en detaljerad karta över hela vår anläggning och våra boenden.

Öppna karta

Besöksinformation

Här hittar du bl.a. information om vilka faciliteter som finns på vår anläggning samt hur du hittar till oss.

Läs mer