UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Boende i Västervik

På Västervik Resort kan du vara säker på att hitta ett boende i Småland som passar dig – oavsett om du anländer på hoj eller i fullsatt familjebil. Föredrar du att bo i stuga, i någon av våra moderna studiolägenheter eller på den förstklassiga campingen?

Camping: En Naturnära upplevelse i Västervik

För de som föredrar camping som sitt boende i Västervik finns över 900 tomter att hyra. Vår resort erbjuder både husvagnsplatser och natursköna tältområden vid ostkusten. Camping här betyder att du kan njuta av en staycation i Småland, med alla bekvämligheter och den familjära känslan som Västervik Resorts boende är känt för.

Modernt boende i Västervik: Stilrena stugor

På Västervik Resort erbjuder vi en mängd olika boenden. Här kan du välja bland 179 olika stugor för ditt boende i Västervik, varierande från idylliska vintage-stugor som andas retrocharm till lyxiga hotellstugor som är nyrenoverade för året 2023.

Om du söker ett modernt boende i Västervik, överväg då de 16 fräscha studiolägenheterna på Västervik Resort. Dessa boendealternativ inkluderar en utsökt frukostbuffé, och är ett utmärkt val för den som vill ha bekvämligheten av en lägenhet med närhet till Västerviks många attraktioner. De är även perfekta för dig som behöver företagsboende, om du reser och har behov av att bo här under en längre period.

Boende Ostkusten: Ett stenkast från det du behöver

Att välja boende på Västervik Resort innebär att du har tillgång till ostkustens bästa - hav, skog och ett imponerande utbud av service och nöjen. Allt från shower och aktiviteter till spa och restauranger finns inom gångavstånd. Och för den som vill uppleva mer, ligger familjeattraktionen Astrid Lindgrens Värld inom enkel räckhåll för en dagsutflykt från ditt boende i Västervik.

Hyra Boende på Ostkusten: Upplev Västervik Resort

För att fullända din semester eller jobbvistelse, varför inte hyra boende på Västervik Resort? Vår destination är ett utmärkt val för alla som letar efter boende vid ostkusten och vill uppleva Västerviks charm. Oavsett om du vill hyra en stuga, en campingplats eller en studiolägenhet, erbjuder Västervik boende för alla smaker och behov. Upplev en oförglömlig vistelse i hjärtat av Småland och njut av allt som denna fantastiska kuststad har att erbjuda.

Camping i Småland

Upptäck Västervik Resort, den perfekta campingplatsen i Småland för husvagnar, husbilar och tält. Med 900 trivseltomter och vackra tältområden vid vattnet kan du maxa din sommar med avkoppling, roliga aktiviteter och underbara minnen. Boka din staycation nu!

Läs mer och boka

En rad röda stugor i Småland på Västervik Resort.

Stugor i Småland, Västervik

Stuga, villavagn eller studiolägenhet i Småland? Blir stuga ditt svar har du inte färre än 179 stycken att välja mellan, i 20 olika kategorier – flera med havstomt. Tillhör du dem som tycker att det mesta var lite bättre förr kommer du att älska de enkla men fräscha vintage-stugorna, med 100% torparcharm. Att hyra stuga i Småland och Västervik blir inte mysigare än så här.

Läs mer och boka

En familj på vår gästhamn i Västervik.

Gästhamn i Västervik

Vår gästhamn finns belägen i badviken vid Upplevelsebadet med 60 platser. Gästbryggan erbjuder trygga platser med Y-bommar eller bojar och givetvis med el och vatten på bryggan.

Läs mer och boka

Bokningsregler

Läs gärna våra bokningsregler redan när du bokar ditt boende, så blir det inte några missuppfattningar vad för regler som gäller.

Läs mer

Områdeskarta

Här hittar du en detaljerad karta över hela vår anläggning och våra boenden.

Öppna karta

Besöksinformation

Här hittar du bl.a. information om vilka faciliteter som finns på vår anläggning samt hur du hittar till oss.

Läs mer