UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Företags-och långtidsboende

Upptäck det ultimata boendet för företag på Västervik Resort! Ge dina anställda en arbetsmiljö som överträffar förväntningarna och låt dem känna sig som hemma med vårt långtidsboende. Våra renoverade stugor, tillgängliga i olika prisklasser, erbjuder allt du behöver för en bekväm och produktiv vistelse.

Njut av självhushåll i en djurvänlig miljö där både två- och fyrbenta vänner är välkomna. Vi tar hand om städning och bytet av lakanset varannan vecka, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Träna på gymmet, utforska det natursköna området för löpning och promenader, eller koppla av på din egen uteplats med havet som granne.

Med närheten till både Västervik stad och andra närliggande destinationer som Vimmerby och Oskarshamn, erbjuder vår plats den perfekta balansen mellan arbete och avkoppling. Bo i skärgården medan du har stadens bekvämligheter inom räckhåll.

Välkommen till Västervik Resort, där land möter hav och din komfort är vår högsta prioritet!