UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

En familj på vår gästhamn i Västervik.

Gästhamn i Västervik

Vår gästhamn i Västervik ligger vid stora stranden.

Gästhamnen erbjuder trygga platser med Y-bommar eller bojar. Dessvärre har vi under 2024 få platser att erbjuda pga. skada på vår yttre brygga. Ring oss för att boka.

Det finns knappast någon annan gästhamn i Sverige som kan erbjuda ett lika stort serviceutbud som vi kan.

Vad sägs t.ex. om fräscha servicehus med alla tänkbara faciliteter (WC, dusch, kök, allrum och tvättstuga), livsmedelsbutik, tre restauranger, golfbana, upplevelsebad, äventyrsgolfbana, cykeluthyrning, gym, bastu och en mängd andra aktiviteter. Det mesta finns inom 150 meters avstånd från bryggan!

Information om Gästhamn i Småland

Vår gästhamn i Västervik ligger belägen i badviken nära campingen och badet.

Det unika med gästhamnen i Västervik är att du kan ta båten rakt in i staden, lägga till och promenera ett par meter för att sedan befinna dig på en restaurang med en underbar utsikt.

På Västervik kommer det saltstänkta havet i kontakt med både Västervik Resort och staden Västervik, med sin gamla historia och unika charm. I stadens centrum finns mängder av restauranger och butiker. Under sommarmånaderna transformeras Västervik till en sprudlande saga med musik, uteliv och skönt häng längs med strandpromenaden.

2024 kan du enkelt boka och betala via QR kod på plats. Se uppsatt skylt.

Boka på plats på gästhamnen i Västervik

Du kan enkelt boka och betala via QR-kod på plats. Hamnavgiften är 270 kr/dygn inkl. el, vatten och trådlöst internet.

Fakta:

Bokningsregler

Läs gärna våra bokningsregler redan när du bokar ditt boende, så blir det inte några missuppfattningar vad för regler som gäller.

Läs mer

Karta över gästhamnen

Här hittar du en detaljerad karta över hela gästhamnen, och alla våra båtplatser.

Öppna karta

Besöksinformation

Här hittar du bl.a. information om vilka faciliteter som finns på vår anläggning samt hur du hittar till oss.

Läs mer

Camping i Småland

Upptäck Västervik Resort, den perfekta campingplatsen i Småland för husvagnar, husbilar och tält. Med 900 trivseltomter och vackra tältområden vid vattnet kan du maxa din sommar med avkoppling, roliga aktiviteter och underbara minnen. Boka din staycation nu!

Läs mer och boka

En rad röda stugor i Småland på Västervik Resort.

Stuga i Småland, Västervik

Stuga, villavagn eller studiolägenhet i Småland? Blir stuga ditt svar har du inte färre än 179 stycken att välja mellan, i 20 olika kategorier – flera med havstomt. Tillhör du dem som tycker att det mesta var lite bättre förr kommer du att älska de enkla men fräscha vintage-stugorna, med 100% torparcharm. Att hyra stuga i Småland och Västervik blir inte mysigare än så här.

Läs mer och boka