UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Camping i Småland

Kommer du med husvagn, husbil eller tält ska du också snart upptäcka att gröna Västervik Resorts camping levererar rejält. Vi är en camping i Småland där du bland annat hittar 900 trivseltomter och flera barfotavänliga tältområden intill vattnet.

Kanske blir det en staycation i år? En plats på Västervik Resorts populära säsongscamping maxar sommarkänslan, hemtrevnaden och de lata dagarna tillsammans.

Charmig camping i Småland med sju olika områden

Våra sju olika områden erbjuder olika boendemöjligheter för en femstjärnig camping i Småland. Vill du ha nära till servicehus, barnaktiviteter, fiske, upplevelsebadet, någon av våra lekparker eller försöka hitta en plats i lugn och ro. Kika på vår områdeskarta och se vad som passar för dig och din familj. Alla områden har sin charm, men vad du än väljer så har du alltid närheten till hav och natur.

Viken

Här bor du bekvämt med närhet till Upplevelsebadet och centrum med restauranger och aktiviteter, du bor ”där det händer”. Platserna är ungefär 80 kvm. Har du mindre barn? Observera att Viken är beläget i början av anläggningen vilket innebär en del genomgångstrafik mellan 07-23.

Kullen

Kullen är området för dig som vill kombinera närhet med avskildhet. Området är populärt bland barnfamiljer. Servicehuset i området byggdes 2008 och håller en hög standard. Att tänka på: Platserna 201-214 ligger på Västervik Resorts huvudgata. Platserna 283-296 är placerade mellan två berghällar vilket innebär större avskildhet men med lite längre gångväg till närmsta servicehus. Vissa av platserna i området Kullen är lite mindre och är då svårtillgängliga för dig med stor husvagn. Stora husvagnar bokar med fördel område Hagen.


Kapell

Ett populärt campingområde med många platser precis intill vattnet med storslagen utsikt. Platserna är ungefär 80 kvm. Från Kapell tar du dig enkelt ut på Korpaholmarna, vår egen lilla skärgård med broar som leder dig ut till en mängd små öar. Servicehus i Kapell öppet maj-september.

Marielund

Här bor du på platser med närhet till golfbanan, padelbanor, restaurang och vår stora lekplats Servicehuset ligger i bottenvåningen på restaurangen och är lite enklare men fullt utrustat med duschar, WC och skötrum. Inglasad köksdel. I närheten finns även ett mindre servicehus Rönnö med tillgång till dusch och WC. Servicehus i Marielund öppet maj-september.

Dungen

I Dungen är alla platser tillsvidaretomter, där du checkar in och stannar så länge du vill. Betalning sker vid avresa och du kan inte förboka platsen. Vissa platser har EU-kontakt. Här kan du hitta en avskild plats med närhet till receptionen. Platserna är ungefär 80 kvm och området kan upplevas skuggigt. Område öppet under högsäsong.

Hagen

Hagen är ett campingområde med stora platser så för dig med en stor vagn är det här optimalt. Varje plats är runt 120kvm . Alla platser har el, TV och VA-anslutning. Med närhet till golfbanan och ett fräscht servicehus som byggdes 2014 bor du bekvämt och modernt på anläggningen.

Ängen

Servicehus Ängen är ett litet servicehus med familjerum och toaletter. Vi hänvisar boende på Ängen till Hagens servicehus för disk, tvätt och allmänna utrymmen. Område öppet under högsäsong.

Information om våra platser på vår camping i Sverige

Var noga med att välja en plats med storlek anpassad för din husvagn så du klarar av att hålla avstånden till grannarna.

Välj mellan tältplats utan el, elplats, el/tvplats, eller el, tv och VA. Incheckning och utcheckning sker kl 12.00.

Vissa platser har EU-kontakt (se kartan) och kräver att du har en EU-anpassad kontakt på din sladd (tre piggar).

Adapter finns att köpa i receptionen (med reservation för slutförsäljning).

TV-antennsladd tillhandahålls inte, men finns att köpa i receptionen. VA-plats innebär att det finns en egen vattenkran till varje plats samt ett avlopp för ”gråvatten”. Observera att du måste ha egna slangar med dig.

Förbokning av din vistelse sker online på vår hemsida där du kan välja mellan många boendealternativ.

Vi erbjuder boende i stugor, camping, villavagnar och lägenheter tillsammans med en mängd olika aktiviteter. Hos oss har du en fri bokningsmöjlighet där du förbokar dygnsvis och minimum tre nätter.

Observera att inte alla servicehus är öppna året om på vår femstjärniga camping i Sverige.

Prislista camping i Småland 2024

Vecka 1-23

 • Enbart tomt: från 335
 • Tomt med el: från 360
 • Tomt med el, TV, VA: från 360
 • Tomt med havsläge eller altanplats: från 360

Vecka 24-27*

 • Enbart tomt: från 435
 • Tomt med el: från 510
 • Tomt med el, TV, VA: från 545
 • Tomt med havsläge: från 650

Vecka 28-31

 • Enbart tomt: från 485
 • Tomt med el: från 595
 • Tomt med el, TV, VA: från 630
 • Tomt med havsläge: från 730

Vecka 32

 • Enbart tomt: från 435
 • Tomt med el: från 510
 • Tomt med el, TV, VA: från 545
 • Tomt med havsläge: från 650

Vecka 33-52

 • Enbart tomt: från 335
 • Tomt med el: från 360
 • Tomt med el, TV, VA: från 360
 • Tomt med havsläge eller altanplats: från 360

*Under midsommarhelgen tors-söndag gäller prislista som v. 28-31. Vi reserverar oss för ev. fel och prisjusteringar.

Boka camping

Bokningsregler

Läs gärna våra bokningsregler redan när du bokar ditt boende, så blir det inte några missuppfattningar vad för regler som gäller.

Läs mer

Områdeskarta

Här hittar du en detaljerad karta över hela vår anläggning och våra boenden.

Öppna karta

Besöksinformation

Här hittar du bl.a. information om vilka faciliteter som finns på vår anläggning samt hur du hittar till oss.

Läs mer
En rad röda stugor i Småland på Västervik Resort.

Stugor i Västervik- Småland

Stuga, villavagn eller studiolägenhet i Småland? Blir stuga ditt svar har du inte färre än 179 stycken att välja mellan, i 20 olika kategorier – flera med havstomt. Tillhör du dem som tycker att det mesta var lite bättre förr kommer du att älska de enkla men fräscha vintage-stugorna, med 100% torparcharm. Att hyra stuga i Småland och Västervik blir inte mysigare än så här.

Läs mer och boka

En familj på vår gästhamn i Västervik.

Gästhamn i Västervik

Vår gästhamn finns belägen i badviken vid Upplevelsebadet med 60 platser. Gästbryggan erbjuder trygga platser med Y-bommar eller bojar och givetvis med el och vatten på bryggan.

Läs mer och boka

Vanliga frågor om boende