UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Bowling i Västervik

Upplev spänningen och gemenskapen med bowling i Västervik. Vi förstår vikten av att kombinera arbetet på konferensen med avkopplande och roliga aktiviteter. Därför erbjuder vi en rad olika aktiviteter för din grupp.

I samarbete med Kingpin Bowling erbjuder vi två fantastiska timmar, där du kan välja på aktiviter som bowling, shuffleboard, dart och biljard. Här har ni två fantastiska timmar ihop, där du kan välja på aktiviteter som bowling, shuffleboard, dart och biljard. Vi skräddarsyr precis hur du vill ha det, eller varför inte allt om ni är en stor grupp?

Paket för Kingpin Bowling i Västervik

Aktivitet: Skräddarsy ett eget paket med aktiviteter på Kingpin Bowling
Tid: 2 timmar
Antal personer: 4 personer och uppåt

Bowling: Mer än bara en aktivitet

På Kingpin Bowling i Västervik väntar två underhållande timmar där ni som grupp kan njuta av en vänlig tävlingsanda. Banorna är perfekta för både nybörjare och erfarna spelare, vilket garanterar en underhållande upplevelse för alla.

Skräddarsy er upplevelse

Välj bland våra populära spel som bowling, shuffleboard, dart och biljard. Vi anpassar upplevelsen efter dina önskemål – välj en aktivitet eller mixa flera för en mångsidig upplevelse. Vår bowlingupplevelse är inte bara ett sätt att koppla av efter en dag av möten och presentationer, den är också ett fantastiskt sätt att bygga starkare band mellan kollegor och skapa varaktiga minnen.