UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Jobba hos oss

Västervik Resort är Sveriges största resortanläggning till ytan. Med 900 campingtomter, 166 stugor, tältplatser, underhållning för hela familjen och närheten till Västervik centrum är vi det perfekta semestervalet. Förutom uthyrning av campingtomter och stugor driver vi tre restauranger, ett upplevelsesbad och en minigolfbana i egen regi.

Vi har öppet 365 dagar om året och har ca 10 medarbetare vintertid och 120 personer under sommarmånaderna. Västervik Resort erbjuder personalboende på anläggningen under sommarsäsongen och kan locka med en underbar arbetsmiljö som lockar till outdooraktiviteter och fina naturupplevelser.

Vi söker medarbetare till sommarsäsongen 2023

Är du sugen på ett sommarjobb med fart och fläkt så har du kommit helt rätt! Med 250.000 gästnätter kan vi stolt presentera oss som en av de största resortanläggningarna i Sverige.

Ansök nu via vår rekryteringsportal!

Vi söker dig som är serviceinriktad, pålitlig, ordningsam, social, glad och har viljan att ge det lilla extra till våra besökare. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom liknande arbeten, restaurang eller handel och gärna en utbildning inom turism och- besöksnäring. Du ska prata flytande svenska och hantera det svenska språket i skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Vi välkomnar ansökningar från 16 år och uppåt, men vi ser gärna att du fyllt 18 år. Vi har öppet året runt och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong för den som är intresserad. Under vecka 24-33 behöver all personal vara på plats och vi beviljar inga ledigheter under den här perioden.

Sök jobb hos oss