UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Jobba hos oss

Västervik Resort är Sveriges största resortanläggning till ytan. Med 900 campingtomter, 176 stugor, tältplatser, underhållning för hela familjen och närheten till Västervik centrum är vi det perfekta semestervalet och arbetsplatsen för dig som vill arbeta inom besöksnäringen. Förutom uthyrning av campingtomter och stugor driver vi ett upplevelsesbad och en minigolfbana i egen regi.

Vi har öppet 365 dagar om året och har ca 16 medarbetare vintertid och 80 personer under sommarmånaderna. Västervik Resort erbjuder personalboende på anläggningen under sommarsäsongen och kan locka med en underbar arbetsmiljö med outdooraktiviteter och fina naturupplevelser.

Vi söker medarbetare till sommarsäsongen 2024

Vi söker dig som är serviceinriktad, pålitlig, ordningsam, social, glad och har viljan att ge det lilla extra till våra besökare. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom liknande arbeten, restaurang eller handel och gärna en utbildning inom turism och- besöksnäring. Du ska prata flytande svenska och hantera det svenska språket i skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Vi välkomnar ansökningar från 16 år och uppåt, men vi ser gärna att du fyllt 18 år. Vi har öppet året runt och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong för den som är intresserad. Under vecka 25-33 behöver all personal vara på plats och vi beviljar inga ledigheter under den här perioden.

Ansök nu via vår rekryteringsportal!

Sök jobb hos oss