UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Närbild på en hamburgare. På din skolresa i Småland finns mat för alla smaker.

Mat

Tre unika restauranger på Västervik Resort by Guldkant

Medi Beach Food

Medelhavets smakrika streetfood ligger till grund för utbudet på Medi. Beläget intill den stora sandstranden och mitt i äventyrsbadet är det en centralpunkt för alla soldyrkare och badsugna. På Medi tar du en paus från strandlivet, slår dig ner en stund med något svalkande att dricka, eller hämtar något gott att äta från vårt smakrika kök. Flera eftermiddagar i veckan kan du njuta av vår loungiga after beach.

Bello – Restaurangen i centrum  –  Italian & American family style kitchen 

De öppna ytorna på Bello med totalt 300 platser inomhus och utomhus är inspirerade av italiensk taverna. Rikligt med växter, bar himmel och doften från köket ger  en magisk semesterkänsla. Bello serverar en gedigen frukostbuffé, prisvärd lunch och på kvällen kan du njuta av en livfull middag i restaurangens sorl där maten serveras och delas familjärt över borden. Flertalet sommarkvällar bjuder vi på trubadur och goda drinkar från utebaren.

Kajsas – Skärgårdskrog

Det är sommar, det är sol, det är en skärgårdsbistro för hela familjen. På à la carte menyn hittar man klassiker som skärgårdslåda fylld med delikatesser från skärgården, en riktig räkfrossa, steak béarnaise, moules frites och skagenröra. Och såklart –söta svenska jordgubbar som efterrätt. Här stämningen harmonisk och inredningen andas klassisk svensk skärgårdssommar och bjuder in till en avkopplande kväll. Till de yngsta har vi en barnmeny där barnen avslutar sin måltid med att hämta efterrätt från glassbaren och där de får äta hur mycket glass de vill!