UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Mat

Nya restaurangkoncept på Västervik Resort

Utifrån vårt arbete med att höja gästupplevelsen på anläggningen har vi letat efter en restauratör som kan förverkliga kvalitetshöjningen tillsammans med oss efter att ha drivit restaurangerna på området själva under ett par år.

Valet föll på restaurang Guldkant som partner och de presenterade tre genomtänkta koncept som kommer att höja matupplevelsen både för boende gäster och för Västerviksbor som besöker Västervik Resort. I juni 2023 gör Guldkant entré på Västervik Resort med tre nya restauranger, foodmarket med pick up och tillhörande after beach-del.

Alla tre restauranger får olika inriktningar och utbud, gemensamt för dem är Guldkants tydliga DNA med god mat, trevlig miljö, avspänd service, skön musik och trivsam stämning.
I sann Guldkants-anda kommer självklart restaurangerna att genomgå en del renoveringar och förvandlas till härliga ställen för semesterhäng, med nya koncept.

Guldkants ambition är att göra något som ingen annan gör på klassiska semesteranläggningar där vi ska skapa moderna, spännande restaurangupplevelser för Västervik Resorts gäster och destinationens besökare.