UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Besöksinformation

Upptäck Västervik Resort - Lyxigt boende, god mat, roliga aktiviteter och vacker skärgårdsmiljö. Boka nu för en oförglömlig semester!

Besöksinformation

Idag kan nog alla som besökt campingen intyga att 5-stjärniga Västervik Resort är bra mycket mer än bara en plats att bada och sova på. Nog för att boendet är jätteviktigt (vi levererar det mesta mellan tältplats och hotellstugor!), men framförallt erbjuder vi en bekväm, stressfri helhetslösning för en lyckad barnsemester i Sverige, full med härlig mat, kul aktiviteter för alla och proffsiga shower. Allt i ett, mitt i skärgårdspanoramat, en kvart till fots från sommarstaden Västervik och en knapp timma i bil från Astrid Lindgrens Värld.

I centrum hittar du det mesta du behöver för en lyckad campingdag. Hittar du inte det du söker når du enkelt Västerviks affärsutbud inom 3 km. Det finns bla  en livsmedelsaffär, butiker, glasskiosker, luftkuddeland, äventyrsgolf, grillhus, utomhusarenan för bollspel och en gästservice med turistinformation.

Vi finns här för dig!