UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Escape Room

Är du redo att dyka in i en värld av spänning och mysterier? Västervik Resort presenterar en unik upplevelse för din grupp – vårt Escape Room. Föreställ dig att du och ditt team blir inlåsta i en mystisk värld fylld av gåtor och hemligheter. Här krävs mer än bara intelligens; det handlar om lagarbete, list och skarpsinne.

Varje rum är en ny värld, ett nytt äventyr, där du och dina kollegor sätts på prov. Ni kommer att möta intrikata pussel och utmanande uppdrag som kräver kreativt tänkande och samarbete för att hitta vägen ut. Upptäck dolda ledtrådar, knäck kryptiska koder och lås upp hemliga nycklar i en kamp mot klockan.

60 minuter av adrenalin och problemlösning

Beräknad tid för detta äventyr är cirka 90 minuter, varav 60 minuter är ren adrenalin och problemlösning under inlåsning. Vårt Escape Room är designat för grupper på upp till 6 personer, med total kapacitet för 6-18 deltagare.

Gå med i äventyret och skapa minnen som varar! Boka ditt Escape Room idag och se om ditt team har vad som krävs för att rymma från Västervik Resorts fängslande värld av mysterier och äventyr.