UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Sommarfest och kickoff i Småland.

Välkommen till kick-off i Småland

Anordna din nästa kick-off i Småland hos oss på Västervik Resort. Här förvandlas varje kick-off till en unik upplevelse fylld med glädje och produktivitet i vacker skärgårdsmiljö – där land möter hav.

Beläget i hjärtat av Smålands natursköna landskap och vatten, erbjuder vi den perfekta blandningen av professionella möteslokaler och avkopplande aktiviteter. Låt oss göra din nästa kick-off i Småland så minnesvärd den bara kan bli.

Anpassa din kick-off med jobbet med en rad olika aktiviteter

Varje företag är unikt, och därför erbjuder vi anpassade upplevelser för din kick-off med jobbet. Välj mellan en rad aktiviteter, från inspirerande workshops i våra toppmoderna konferensrum till avkopplande stunder i vår sauna. Vi skräddarsyr din upplevelse och ser till att ditt företag får allt ni behöver för en produktiv och återhämtande vistelse.

Exempel på företagsaktiviteter för kick-off i Småland

Boende precis vid havet

Om du väljer att organisera en kick-off på Västervik Resort kommer du och dina arbetskamrater att njuta av moderna konferensutrymmen och bo i charmiga stugor belägna direkt vid havet. Ni kommer att uppleva en fridfull morgon med ljudet av havet och den omgivande naturen kring de stugor ni vistas i.

Boka din kick-off i Småland idag

Låt oss skapa den perfekta kick-offen för ditt företag. Kontakta oss idag för att börja planera ditt event på Västervik Resort, där produktiva möten mixas med nöjen i en oslagbar kombination.

Kontaktformulär
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.