UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Saunan

En oförglömlig stund i vår timmerbyggda sauna!

Ta med dig kompisgänget, arbetskamraterna eller familjen på en oförglömlig stund tillsammans i vår timmerbyggda sauna! Upplev en unik kombination av avslappning och njutning medan ni omges av den vackra naturen och fantastisk utsikt över Marielundsviken.

Vår sauna erbjuder två jacuzzi på bryggan, vedbastu och elbastu – allt inrymt i samma charmiga byggnad. Koppla av och låt värmen omfamna er medan ni njuter av den natursköna omgivningen.

Med en fantastisk utsikt blir varje stund i vår sauna en upplevelse att minnas. Oavsett om det är dag eller kväll, skapar den omgivande naturen en perfekt kuliss för en avkopplande och stämningsfull stund.

Vår sauna är även tillgänglig för dagskonferenser eller andra aktiviteter. Skapa en unik arbetsmiljö och öka produktiviteten medan ni njuter av bekvämligheterna i vår sauna.

Vi tar hand om detaljerna! Låt oss sköta catering från våra restauranger och hyra av porslin, så att ni kan fokusera på att njuta av stunden. Vad gäller drycker, överlåter vi det till dig och dina gäster.

Bokar gör du enkelt med receptionen på nummer 0490-25 80 00