UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Upplevelsebad

Vi erbjuder en unik möjlighet att kombinera arbete och avkoppling när du arrangerar din konferens på Västervik Resort. Oavsett om ni är en stor eller liten grupp finns det något för alla i vårt äventyrsbad. Med flera lekfulla miljöer erbjuder badet en fantastisk upplevelse som passar perfekt efter en dag full av möten och presentationer.

Aktiviteter för Teambuilding

Äventyrsbadet på Västervik Resort är inte bara en plats för avkoppling, utan även en utmärkt plats för teambuilding. De roliga aktiviteterna och rutschkanorna erbjuder en utmärkt möjlighet för kollegor att stärka sina band på ett avslappnat och roligt sätt.

Avslutning

Efter en lång dag fylld med konferenser och vattenaktiviteter, kan ni avsluta dagen med en god middag och en avkopplande natt på resorten. Västervik Resort är den perfekta platsen för att kombinera arbete och nöje.