UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Yoga

Paket 1: Yinyoga
Tid: 60 minuter

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan. Här sitter eller ligger vi i samma position i 3-5 minuter.

Paket 2: Yoga för rygg och nacke
Tid: 60 minuter

Yogan bygger på Somaticsyoga där vi går lite djupare in i kroppen, lyssnar och gör rörelserna sakta och innkännande. Rörelserna utförs liggandes på mattan. Less is more. Passar alla.

Paket 3: Mjuk Hathayoga
Tid: 60 minuter

Hathayoga lockar med lugna och mjuka rörelser till en skön stund på mattan.

Tillsammans med meditation och andningsövningar hjälper den dig att hitta ett inre lugn. 

Paket 4: Gongresa och meditation
Tid: 60 minuter

Här landar vi in i kroppen med hjälp av andning och focus. Guidning ner i vila för att landa in i Gongens vibrationer.  En gong ser ut som en rund, platt metalltrumma och byggs i flera olika storlekar, vilket ger dem olika toner, och möjlighet till att spela melodier. Den vibrerar med 72 000 olika frekvenser, lika många som våra meridianer i kroppen och fungerar som en slags stämgaffel som sägs vibrera in på cellnivå och skapa balans och frigöra mentala, emotionella och fysiska blockeringar. Under ett gongbad sägs djupt liggande spänningar släppa och man känner sig avslappnad och liksom tömd efteråt.

Max antal deltagare på Yoga är 18 personer