UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Boka 2024 här!

Västervik Resort

Där land möter hav

Boka direkt!

Pil
Boka boende

Camping på Ostkusten: Bekymmersfria stunder – där land möter hav

Vi kallar oss pionjärer. Den svenska campingens vagga. En historia och fritidstradition fylld av stolthet. Ända sedan 1933 har vår camping på östkusten, vår plats på jorden, varit en given destination för avkoppling i enkelhet och närhet. Korpaholmarnas varma klippor. Solnedgång över stan i nordväst. Saltstänk i håret och skratt av förtjusning. Vi är en camping på östkusten fylld med bubblande glädje rakt in i hjärtat.

I snart ett sekel har människor vallfärdat hit, längtat och återvänt – till en plats så bedårande vacker, där land möter hav. Där livet får ta tid. Vi vet att varje besök är meningsfullt, att varje gäst är värdefull. Vi vet att varje upplevelse sår ett frö, ett minne – hos både liten och stor.

En frihet i nuet. Det lilla mitt i allt det stora. Det viktigaste vi har. Tid för varandra. Tid för oss själva. Tid för allt – eller ingenting.

Vi är Västervik Resort. Pärlan i Sveriges vackraste skärgård. Upptäck en destination som lockar med över 250000 gästnätter per år!

Varmt välkommen till camping på ostkusten!

50% på alla bokningar under oktober

Välkommen till en oförglömlig höstsäsong på Västervik Resort.

Boka nu

Sommarens aktivitetsprogram hittar du här

Kul med Lysse! Vecka 25 Vecka 26-32 Vecka 33

Alice i Underlandet på Västervik Resort med Norrköping Ungdomscirkus

Norrköpings ungdomscirkus kommer tillbaka till Västervik Resort vecka 29. Med den nya föreställningen Alice i underlandet och cirkusskola bjuder de in alla barn som vill vara med om något riktigt roligt under sommarlovet!

After Beach-festival 19-20 juli

Välkommen till Västerviks första After Beach-festival! Fredag och lördag den 19-20 juli bjuder vi in till två dagar av oslagbar sommarfest. Kom och njut av en grym spelning med Rydell & Quick som går upp på scenen klockan 16.00 och bjuder på fullt ös! Före och efter spelningen förgyller DJ Steve din dag med fantastisk […]

Sportbilsdagen 5-8 september

Weekendpaket – Upptäck Tjustbygden. Vi välkomna alla sportbilsägare till en långhelg för livsnjutare där vi upptäcker Tjust och fångar det sista av sommaren!  Redan som första punkt på programmet tar vi oss ut på havet och rakt ut i en av Sveriges finaste skärgårdar!Vi tas emot med finaste värdskapet på Västervik Resort där vi bor […]

Trygga aktiviteter för hela familjen

Äventyr utan skärmar - trygga familjeaktiviteter, bad, klättring och mer. Upptäck skärgårdsnaturen och Korpaholmarna. Fiska, utforska och lek med Lysse. Nästan alla aktiviteter ingår i boendet!

Boende

Bra boende för alla smaker

På Västervik Resort kan du vara säker på att hitta ett boende som passar dig – oavsett om du anländer på hoj eller i fullsatt familjebil. Föredrar du att bo i stuga, i någon av våra moderna studiolägenheter eller på den förstklassiga campingen?

Läs mer

Äta & dricka

Bello

Här kan du njuta av en livfull middag i restaurangens sorl där maten serveras och delas
familjärt över borden.

Läs mer

Bada

Upplevelsebad

En sagovärld med Lysse och hans vänner som innehåller många olika lekfulla miljöer i vårt äventyrsbad – både för liten och stor.

Läs mer

Se mer av vårt utbud

Häng med i vår vardag!

Följ oss gärna på @vastervikresort