UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Avkopplande stunder

Välkommen till en försäsong på Västervik Resort fylld med upptäckter, där den storslagna naturen kring anläggningen vaknar till liv.

Boka nu

Vår på Västervik Resort: Där land möter hav

I denna tid, då vinter övergår till vår, bjuder vi in dig till avkopplande stunder där land möter hav, med försäsong på vår camping. När dagarna blir längre och naturen klär sig i sin vårliga prakt, är Västervik Resort en oas för den som söker återkoppling med naturen. Vandra längs strandkanten, lyssna till vågornas brus och se hur horisonten vidgas.

Upptäck närheten till Västervik City

Trots den fridfulla tillvaron vid havets kant på anläggningen kanske du vill ta dig in till Västerviks stadskärna? Efter en promenad på cirka 30 minuter öppnar sig en värld av kulturella upplevelser, lokala butiker och restauranger som speglar områdets rika historia och kärlek till havet.

Försäsong på camping: Vi har boendet för dig

Oavsett om du söker en mysig stuga för två eller ett bekvämt boende för hela familjen, har vi boendet för dig. Våra boenden är designade med omsorg för att smälta in i den naturliga omgivningen, och erbjuder komfort med närhet till både land och hav. Och glöm inte, Västervik Resort är öppet året runt – din tillflyktsort i alla säsonger.

Boka ditt våräventyr nu

Gör dig redo för en försäsong utöver det vanliga. På Västervik Resort väntar minnen som varar livet ut. Boka ditt våräventyr nu och ta det första steget mot en oförglömlig upplevelse med naturen i centrum.

Välkommen till en bekymmersfri vår på Västervik Resort – Pärlan i Sveriges vackraste skärgård!

Boka