UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Boende i Småland

På Västervik Resort kan du vara säker på att hitta ett boende i Småland som passar dina behov – oavsett om du kommer på motorcykel eller med hela familjen i bilen. Välj mellan att bo i en stuga, i våra moderna studiolägenheter, eller på vår förstklassiga campingplats.

Camping: Natursköna områden

Om du söker boende i Småland har erbjuder Västervik Resort mer än 900 campingplatser att hyra. Vår anläggning har både husvagnsplatser och vackra tältområden vid ostkusten.

Här kan du njuta av en semester i Småland med alla bekvämligheter och den fina atmosfär som Västervik Resort är känt för.

Modernt boende i Småland: Fina stugor

På Västervik Resort erbjuder vi en mängd olika alternativ för boende i Småland. Du kan välja bland 179 olika stugor i Västervik, från charmiga vintage-stugor med retrostil till lyxiga hotellstugor som har renoverats 2023.

För ett modernt boende i Västervik kan du boka våra 16 fräscha studiolägenheter på Västervik Resort. Dessa alternativ inkluderar en läcker frukostbuffé och är perfekta för dem som vill ha bekvämligheten av en lägenhet nära Västerviks många sevärdheter. De är också utmärkta för företagsboende, om du reser i arbetet och behöver en långsiktig boendelösning.

Boenden med ett stenkast från det du behöver

Att välja boende på Västervik Resort innebär att du får tillgång till det bästa av ostkusten – hav, skog och ett imponerande utbud av service och nöjen. Inom gångavstånd hittar du allt från shower och aktiviteter till spa och restauranger. För den som vill uppleva ännu mer ligger familjeattraktionen Astrid Lindgrens Värld på bekvämt avstånd, perfekt för en dagsutflykt från ditt boende i Västervik.

Boende i Småland: Upplev Västervik Resort

För att fullända din semester eller jobbvistelse, varför inte boka boende på Västervik Resort? Vår destination är det perfekta valet för alla som söker boende vid ostkusten och vill uppleva Västerviks charm. Oavsett om du föredrar att hyra en stuga, en campingplats eller en studiolägenhet, erbjuder Västervik boendealternativ som passar alla smaker och behov. Upplev en minnesvärd vistelse i hjärtat av Småland och njut av allt som denna kuststad har att erbjuda.

Camping i Småland

Upptäck Västervik Resort, den perfekta campingplatsen i Småland för husvagnar, husbilar och tält. Med 900 trivseltomter och vackra tältområden vid vattnet kan du maxa din sommar med avkoppling, roliga aktiviteter och underbara minnen. Boka din staycation nu!

Läs mer och boka

En rad röda stugor i Småland på Västervik Resort.

Stuga i Småland, Västervik

Stuga, villavagn eller studiolägenhet i Småland? Blir stuga ditt svar har du inte färre än 179 stycken att välja mellan, i 20 olika kategorier – flera med havstomt. Tillhör du dem som tycker att det mesta var lite bättre förr kommer du att älska de enkla men fräscha vintage-stugorna, med 100% torparcharm. Att hyra stuga i Småland och Västervik blir inte mysigare än så här.

Läs mer och boka

En familj på vår gästhamn i Västervik.

Gästhamn i Västervik

Vår gästhamn finns belägen i badviken vid Upplevelsebadet med 60 platser. Gästbryggan erbjuder trygga platser med Y-bommar eller bojar och givetvis med el och vatten på bryggan.

Läs mer och boka

Bokningsregler

Läs gärna våra bokningsregler redan när du bokar ditt boende, så blir det inte några missuppfattningar vad för regler som gäller.

Läs mer

Områdeskarta

Här hittar du en detaljerad karta över hela vår anläggning och våra boenden.

Öppna karta

Besöksinformation

Här hittar du bl.a. information om vilka faciliteter som finns på vår anläggning samt hur du hittar till oss.

Läs mer