UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Sju år med äventyr

Den efterlängtade Västervik Outdoor Festival gör comeback! Under helgen den 1–2 juni bjuds det in till en upplevelserik festival hos oss på idylliska Västervik Resort.

Västervik Outdoor Festival 2024

Västervik Outdoor Festival, som nu arrangeras för sjunde året i rad, är öppen för alla och lovar en helg full av spänning och familjevänliga aktiviteter. Och det bästa? Det är helt gratis att besöka festivalen.

Plats och tid

Aktiviteter under Västervik Outdoor Festival 2024

Folk som spelar volleyboll på Outdoor Festival 2024.

Festivalbesökare har chansen att prova på en rad olika friluftsaktiviteter:

Utställare

Många utställare bidrar till festivalens utbud, inklusive:

Evenemang och underhållning

Tältscenen: Lyssna till inspirerande föreläsningar och intressanta dragningar genom hela festivalen.

Kajakkortege: Delta i en spektakulär kajakkortege som avgår från Westerviks Kanotklubb lördag morgon klockan 10:00. Du kan även ansluta längs med vägen.

Specialaktiviteter för barn

Kids Outdoor Challenge: En ny hinderbana för barn och ungdomar, med starttider under båda dagarna. Banan är cirka 400 meter och innehåller flera olika hinder.

Lysseloppet: På söndagen klockan 11:00 är det dags för en löpartävling för barn, med maskotrace och medaljutdelning. Tävlingen inleds med ett maskotlopp där flera av Västerviks älskade maskoter tävlar mot varandra, med sälen Lysse i spetsen.

Mat och dryck

Restaurang Guldkant serverar allt från burgare till skärgårdspytt och erbjuder alternativ för vegetariska, veganska och glutenfria dieter.

Upplev en helg fylld med äventyr och familjeglädje vid Västervik Outdoor Festival 2024!

Boka