UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Tillbaka till inspiration
Senast uppdaterad: 2024-03-21

Besök pärlan i Sveriges vackraste skärgård

Vår tid är här och nu, varför då inte göra sommaren 2024 i Småland till en oförglömlig upplevelse för dig och dina nära och kära? Den småländska idyllen Västervik har något för alla – med bad, avkoppling, aktiviteter och äventyr på era villkor.

Upplev en bekymmersfri semester i sommar. Mysiga kustpärlan Västervik erbjuder tid för rekreation vid hav och kust och är en Idyllisk utgångspunkt för att hitta på häftiga aktiviteter, äventyr och utforska spännande platser.

Västervik Resort är en fantastisk upplevelse för hela familjen, äldre som yngre. Hit kan ni komma för hela familjedagar och hitta på och uppleva saker från morgon till kväll. Ta in på den femstjärniga campingen och koppla av och låt barnen leka och delta i spännande aktiviteter. Lämna kvar husvagnen medan ni ger er ut på dagsutflykter och upptäckter. Sola, bada, spela golf eller paddla kajak. Äventyrslysten? Testa höghöjdsbanan Upzone för en nervkittlande klätterupplevelse.

Gör sommaren 2024 i Småland till ett minne för livet

Västervik och den småländska regionen bjuder på många guldkorn, eller vad sägs om Astrid Lindgrens Värld, endast en timmes bilfärd bort? Eller varför inte Smålands skärgård med pittoreska Idö och Hasselö? Öarna når ni enkelt via skärgårdsbåtarna som utgår från Västerviks Resorts brygga. Om ni älskar djur kan ni exempelvis ta en biltur och besöka Kolmårdens djurpark. Ja listan kan göras lång, här finns något för alla åldrar och smaker.

Väljer ni att vara på Västervik Resort kommer barnen att älska hoppkudde-landet eller att leka med Lysse i Lysseklubben. Han älskar att hålla igång med dans och roliga ståhej men kan också vara lugn, mysig och kramgo. Barnen kan träffa Lysse varje dag vid olika platser på semesterområdet – hela sommaren lång.

Medan barnen är upptagna med allt skoj kan ni spela padel på någon av de många banorna, eller ta en kaffe eller glass och bara koppla av i en varsin solstol. Är ni badsugna är det nära till sandstrand, klippbad och ett spännande äventyrsbad med både rutschkanor och vågbassäng. I anslutning till badet hittar ni också flera relaxavdelningar för lite egen kvalitetstid.

Rikt utbud av boenden och matupplevelser

Västervik Resort erbjuder också boende för en minnesvärd semester. Installera er på den förstklassiga campingen som har allt man behöver och lite därtill. Egen båt? Lägg till i den mysiga gästhamnen med sina 60 bryggplatser och närhet till stadens puls med promenadstråk, butiker, mysiga caféer och restauranger.

På resorten finns allt från stugor och villavagnar, till lägenheter och studios. Likaså kan ni välja boende med underbar havstomt eller mysig skogstomt. För bekvämlighet och komfort i absolut toppklass finns också hotellstugor att hyra. Oavsett val av boende har ni alltid nära till servicehus, förnödenheter och mycket annat under er semester 2024.

2023 fick Västervik Resort en ny restauratör på området som kommer att driva samtliga tre restauranger. Västerviks favoritrestaurang Guldkant står för satsningen och det kommer att finnas ett varierat matutbud med olika teman. Italian family kitchen, enkla ”grab and go”-stationer och klassisk ”biff och bea” på verandan är några exempel på det. I anslutning till restaurangerna kan ni koppla av i beachklubben för härligt häng med mat, dryck och bad – från morgon till kväll.

Västervik Resort nu och i framtiden

Allt sedan 1933 har Västervik Resort förgyllt semestern för otaliga familjer. Människor har vallfärdat hit, längtat och återvänt – till en plats där land möter hav. Där livet får ta tid. Där varje besök är meningsfullt och där varje upplevelse sår ett frö, ett minne – hos både liten och stor.

Enligt traditionen siktar Västervik Resort ständigt framåt, exempel på det är kontinuerlig modernisering och förbättring av semesterområdet, med nya spännande aktiviteter och fler fina umgängesytor, restauranger och caféer.

Hela resorten startade under 2023 en upprustning och uppdatering där det storsatsas på miljö och upplevelse för er som besökare. Timmerbyn renoveras och öppnar upp mot vattnet med direkta badmöjligheter nedanför stugorna för att knyta ihop känslan av hav och skärgård. Ambitionen är att skapa en modern skärgårds-upplevelse i alla stugor med ”barfota-lyx”. Saunan har likaså genomgått en renovering med ny brygga, två nya bubbelkoppar och en uppdaterad miljö för konferens eller exempelvis kompishäng.

Västervik Resort gör likaså en satsning på konferenser i nyrenoverade lokaler, stugor och relaxavdelningar med utmärkt mat och naturnära året-runt-upplevelser. En frihet i nuet. Det lilla mitt i allt det stora. En tid för varandra. Tid för oss själva. Tid för allt – eller ingenting. Välkommen till Västervik Resort!