UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Tillbaka till inspiration
Senast uppdaterad: 2024-03-21

Kul på riktigt

Alltid händer det något på Västervik Resort

Kul på barnsemestern,  skolresan och konferensen 
Många förknippar Västervik Resort enbart med härliga sol- och badsemestrar men faktum är att vår meny är betydligt bredare än så. Vårt aktivitetsutbud för semesterfirare är förvisso svårslaget – ja vi vågar faktiskt påstå att det är omöjligt att ha tråkigt här. Eller vad sägs till exempel om

  • ett inomhus upplevelsebad för de yngre och ett lyxigt ”spa-radis” för vuxna
  • maskoten Lysses barnklubb med pyssel, skattjakt, ministars, äventyrskvällar, disco…
  • minigolf, äventyrsgolf och en 9-håls golfbana
  • kajak, bouldering, gympa…
  • en Instagramvänlig zipline
  • after-beach-quizbingo
  • proffsiga kvällsshower

… bara för att nämna en del. Alltid händer det något på Västervik Resort!

Klass- och konferensresor
Som du förstår fungerar delar av det varierade resort-konceptet även finfint för att sy ihop en omväxlande och kul klassresa, gruppträff eller konferens året runt, helt efter din grupps önskemål. Och vår erfarenhet på området är lång, liksom vår lista över duktiga samarbetspartners.

Lugnt, aktivt, vuxet eller barnvänligt? Förutom de aktiviteter som finns naturligt på Västervik Resort kan vi erbjuda allt från femkamp, lägerelds-häng, kajakpaddling, stand up paddle, örn- och sälsafari, Laserdome, go-cart, besök på mikrobryggeri, stadsvandring i Västervik, havsfiske och mycket annat.

Boendet sker i Västervik Resorts fräscha och funktionella stugor och våra moderna grupp- och konferensrum slukar allt mellan 12 och 600 gäster. Maten lagar våra duktiga kockar efter önskemål och budget.