UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Tillbaka till inspiration
Senast uppdaterad: 2024-03-21

Mer tid för familjen på Västervik Resort

Längtan till havet får familjen Karlsson-Larsson att lämna Örebro för att återvända till Västervik. På Västervik Resort skapar de härliga familjeminnen året om.
Vårdagen är strålande vacker med klarblå himmel när vi möter familjen Karlsson–Larsson vid deras husvagn. Årets säsong har smygstartat och familjen njuter av lugnet och extra kvalitetstid innan sommarens alla aktiviteter drar i gång.
– Vi letade efter en camping med ett bra utbud av bad och aktiviteter för barn, säger Caroline Larsson och fortsätter:
– Här finns allt! På sommaren badar vi på sandstranden och vid klipporna. Om det är dåligt väder går vi till badhuset eller stannar inne i tältet och spelar spel. Sedan golfar vi; minigolf, vanlig golf eller fotbollsgolf. Det finns också flera padelbanor.


Socialt campingliv

På Västervik Resort bor familjen mitt i campingvimlet. Om bara några månader kommer besökarna strömma förbi på vägen intill deras husvagn, ett inslag som familjen verkligen uppskattar.
– Sommartid det är inte stilla en sekund. Vi tycker det är riktigt trevligt, vi gillar folk. Det är roligt när det rör på sig hela tiden, säger Henrik Karlsson och fortsätter:
– Det bästa är när man vaknar, går ut och fixar frukost, pratar med grannen och kanske bjuder på en macka. Jag gillar det sociala med campinglivet, att man lär känna varandra oavsett om du är här hela säsongen eller bara någon vecka, säger Henrik.


Firade nyår på resorten

Servicehusen blir en naturlig mötesplats för att träffa andra semesterfirare. Vid spisen eller över diskbaljan blir det många trevliga samtal. Ett år spenderade familjen nyårsafton på Västervik Resort och dukade upp i ett av servicehusen.


“Det bästa är när man vaknar, går ut och fixar frukost, pratar med grannen och kanske bjuder på en macka.”

– Henrik Karlsson