UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Hygien

Servicehus

Våra servicehus är utformade för att matcha dina behov för en enkel och smidig semester. Vi har stora umgängesytor, kök med diskmöjligheter, fräscha duschar och toaletter och många tvättmöjligheter. Vi har 9 olika servicehus på området med lite olika innehåll så se dig runt vilket som passar dig bäst. Våra servicehus är till för alla incheckade gäster och du är välkommen att tvätta, laga mat och äta, duscha och umgås.

Vi ber alla att visa hänsyn till varandra och hålla bokade tider i tvättstugorna, torka och och städa ytor efter dig och lämna allmänna ytor som du själv vill finna dem. Vi har städpersonal dygnet runt men hjälp den gärna att hålla rent och snyggt för alla trevnad tack!

Toaletter

Det finns flera toaletter i varje servicehus på anläggningen. I centrum vid gästservice finns ett hus med två toaletter för dagsgäster.

Tvättmaskiner

I våra större servicehus hittar du tvättmaskiner och torktumlare. Du bokar upp dig på tvättlistan och vi bjuder på tvättmedel som automatdoserar i alla maskiner. Vi ber dig att enbart använda torktumlarna till rena textiler och ej blöta strandhanddukar och badkläder för allas trevnad tack.


Vanliga frågor

Vanliga frågor om bad