UPPLEVELSEBADET TILLFÄLLIGT STÄNGT 22/7

På grund av tekniskt fel är vi tyvärr tvungna att tillfälligt stänga Upplevelsebadet, förhoppningsvis löser det sig under dagen och då kommer vi meddela er på sociala medier @vastervikresort!

Tillbaka till inspiration
Senast uppdaterad: 2024-03-21

Allt-i-ett för 5-stjärnig avkoppling

Välkommen till oss – ta av dig skorna, varva ner, njut! Här hittar du nämligen den optimala helhetslösning en barnsemester i Sverige med massor av olika boenden att välja mellan, härlig mat, proppat av aktiviteter för alla åldrar, prima bad och proffsiga kvällsshower. All-in-one, mitt i Smålands vackraste skärgård, med sommarstaden Västervik på gångavstånd och med Astrid Lindgrens Värld på en knapp timmas bilavstånd.

Trygghet + frihet = Sant
Västervik Resort är en av Sveriges största resorter/campinganläggningar. En fräsch och naturskön minidestination, strax utanför Västerviks stadskärna, som erbjuder boende i stugor, på camping, i villavagnar och i lofthus. På resorten ryms allt du kan önska dig för en trygg och aktiv familjeupplevelse i Västervik, inklusive ohejdat med bad utom- och inomhus, tre temarestauranger, en butik och gratis servicehus – allt för att maxa kvalitetstiden tillsammans. Självklart hittar du även gott om gröna grill-och-chill-platser vid havet.

Det är här det händer
Och du – det är få som slår oss på fingrarna när det gäller kul aktiviteter på barnsemestern! På Västervik Resort är ingen dag den andra lik och äventyret startar direkt när du vaknar. Varva bad-bonanza från släta hällar och stränder med inomhusbad i vårt uppvärmda Upplevelsebad. Låt familjens minsta uppleva stora äventyr i Lysseklubben och spralla loss på några av Sveriges coolaste lekplatser. Äldre barn kan bespetsa sig på äventyrsgolf, zipline, lägerkvällar, disco och en massa annan action. På kvällarna gungar ni alla i takt till gratis, proffsiga scenshower.

Fullvuxna semesterfirare brukar även gilla vårt fräscha spa, quizen, vår 9-håls golfbana och alla fina promenadslingor… för att göra en lång lista kort. På Västervik Resort händer allt. Eller inget. Det är ju ändå semester!

Nära till allt
Vill familjen se mer av skärgården? Då kan du alltid hyra kajak eller SUP, ta turbåten till öarna från resortens brygga eller boka in ett spännande örn- och sälsafari. Missa inte heller att gå på upptäcktsfärd i Västervik. Smålands mesta sommarstad med sina många butiker, restauranger och nöjen ligger på behändigt promenadavstånd från Västervik Resort.